Prisliste

Vi er profesjonelle frisører med svennebrev og mange års erfaring. Behandlingene hos oss utføres til avtalt pris og skulle du ikke finne det du ønsker på listen så ta kontakt med oss. Timer som ikke avbestilles 24 timer før avtale, belastes i sin helhet. Vi gleder oss til å gi deg en god opplevelse og et vakkert hår!

Nyhet!

Ønsker du mer volum, fylde eller lengere hår? Nå kan vi tilby Beauty Works tape extension. Fantastisk extensions med et revolusjonerende bra hår og tape kvalitet. Denne behandlingen anbefaler vi på det varmeste. Ta kontakt med oss for konsultasjon, pris og veiledning for å få ditt drømmehår.

Hårklipp

Vi elsker å klippe hår, skape god form og fasong. En god teknisk klipp som er tilpasset deg, ditt hår og ditt uttrykk. Vi vet hva ditt hår trenger og vi vet at en riktig hårkur vil gjøre håret ditt godt. Derfor er alle klipper som utføres hos oss med vask, riktig valg av hårkur til ditt hår og massasje inkludert i prisen.

Klipp inntil 15 min

Maskinklipp, lugg og mindre justeringer
370,-

Klipp inntil 30 min

Klipp m/kur, barneklipp 0-8 år, stuss langt hår og mindre justeringer
570,- / 670,-

Klipp inntil 45 min

Klipp m/kur og styling
850,-

Klipp inntil 60 min

Klipp m/kur og styling
985,-

Farge / Bleking / Lysning

Vi elsker hårfarge og synes selv at dette er noe av det beste med å være frisør. Vi kan virkelig trylle med fargepenslene våre. Vi bruker Joico farger på Haar Ateliér. Vero K-PAK color er den eneste fargeserien i europa som lar oss skreddersy en helt spesiell hårfarge akkurat til deg. Joico sine farger inneholder en unik teknologi som gjør at håret gjennoppbygges under fargeprossessen. Hva mer kan vi ønske oss?

Alle våre kjemiske behandlinger utføres med vårt unike kursystem for å forebygge, styrke og reparere ditt hår, alt etter hva ditt hår har behov for. Dette kommer i tillegg til oppgitt fargepriser. Det forekommer tillegg i prisen når vi bruker mer produkter enn det som er kalkulert inn i prislisten. Men vi avtaler gjerne pris med deg på forhånd. Vi kan ikke garantere for fargens holdbarhet hvis man ikke bruker profesjonelle hårpleieprodukter til hjemmebehandling etter hårfarge.

Vedlikeholds pakke

ettervekst 4-8 uker, forbehandling / etterbehandling og klipp
fra 2120,-

Quick fix ettervekst farge

1570,-
En revolusjon for de som farger ettervekst og liker en mer effektiv behandling. Haar Atelièr presenterer med stolthet, nye Lumi10 fra Joico. Nå får du farget ettervekst med 100% gråhårsdekk på bare 10 min.
Behandlingen inkluderer:
  • Forbehandling, beskytter, pleier og styrkerhåret og gir ytterlig dekkevne - 1 min.
  • Påføring av farge - 20 min.
  • Virketid LUMI10 - 10 min.
  • Vask, hodebunnsmassasje og etterbehandling, stopper den kjemiske prosessen og gjenoppretter balansen i  håret og en meget behagelig opplevelse - 14 min.
  • Styling - 15 min.
Quickfix ettervekst behandling totaltid 60 minutter.

Farge ettervekst

inntil 8 uker
fra 900,-

Farge kort hår

fra 1195,-

Farge skulderlangt hår

fra 1450,-

Farge langt hår

fra 1890,-

Fargedesign kort/medium lengde

fra 1550,-

Fargedesign medium/lang lengde

fra 1950,-

Striper kort hår

fra 1190,-

Striper skulderlangt hår

fra 1800,-

Striper - langt hår

fra 2400,-

Striper - quick fix

fra 1650,-

Balayage / frihåndsbleking skulderlangt hår

fra 2200,-

Balayage / frihåndsbleking langt hår

fra 3200,-

Helbleking

fra 1850,-

Tillegg for glossing

300,- / 600,- / 900,-

Bryn, Vipper & Voksing

Det er skikkelig digg med bryn som er formet og farget og man kan bruke mindre tid på badet om morgenen. Ikke minst å få fjernet uønsket hårvekst i ansiktet. Vi bruker Lycon voks som er helt naturlig og meget snill mot huden. Kundene våre elsker når vi hjelper til med å få freshet opp ansiktet. Anbefales!

Farging av bryn

270,-

Farging av vipper

460,-

Voksing av bryn

270,-

Voksing ansikt

525,-

Styling

Unn deg selv en profesjonell styling når du trenger å være ekstra fin på håret. Det kan være med god hårvask, kur, føning, krøller, beachwaves, glatting eller oppsetninger. Du velger og vi kommer gjerne med gode råd.

Vask / Styling

inntil 30 min
600,-

Vask / Styling

inntil 45 min
800,-

Vask / Styling

inntil 60 min
1200,-

Strukturomforming / Permanent

Teksturering kort hår

900,-

Teksturering langt hår

fra 2700,-

Kurbehandlinger

Vi mener at vi jobber med verdens beste kursystem som er basert på hårets egne byggesteiner. Når pleieingrediensene er så like som mulig hårets egen oppbygging får vi fantastiske resultater med et sunt, sterk og glansfullt hår.

Defy Damage

370,-

Hair Repair System

535,-

Silver Shoot

370,-

Blomdahl Ørepiercing

Malene utfører trygg ørepiercing og hulltagning. Hun er sertifiset Blomdahl hulltaker og utfører arbeidet med presisjon. God konsultasjon og hygiene i fokus. Hos Malene får du veiledning for best resultat og mulighet til oppfølging. Rense servietter og bytte av øredobber inkl i prisen.

Klassisk hull i ett øre

299,-

Klassisk hulll i begge ørene

499,-

Helix blomdahl piercing

399,-

Vi gleder oss til å gi deg en god opplevelse og et vakkert hår!

Vi er profesjonelle frisører med svennebrev og mange års erfaring. Behandlingene hos oss utføres til avtalt pris og skulle du ikke finne det du ønsker på listen så ta kontakt med oss.

Timer som ikke avbestilles 24 timer før avtale, belastes i sin helhet.